HUME LabWIJ ZOEKEN PARTICIPANTENOp dit moment zijn wij, als Mentech Innovation, bezig met het ontwikkelen van de HUME. De HUME is een platform waarmee we spanning kunnen meten bij de personen die dat zelf niet kunnen aangeven. Hiermee willen wij mensen met een verstandelijke beperking of dementie die onvoldoende in staat zijn hun emoties, pijn of spanningsopbouw te uiten een stem te geven en kwaliteit van leven te bevorderen.

Om onze modellen achter de HUME te kunnen ontwikkelen en trainen zijn wij nog dringend op zoek naar participanten. Op dit moment hebben wij verschillende testen in drie vormen: de VR-zittend, VR-staand en verschillende fysieke testen. Meer informatie over deze testen zijn te vinden op deze pagina. Als participant van ons onderzoek vragen wij om deel te nemen aan één of meerdere van deze testen zodat we de modellen ook daadwerkelijk kunnen trainen met de nieuwe data.


HUME TESTS


VR-zittend & VR-staand

Bij deze tests wordt de deelnemer gevraagd om met een virtual reality bril meerdere video’s te bekijken en één of twee games te spelen, zowel zittend als staand. Na elke video of game wordt de deelnemer gevraagd om twee aspecten van hun emotionele ervaringen te beoordelen, de emotionele valentie en de hoeveelheid fysiologische opwinding. De totale lengte van de test is ongeveer 1u 30m – 1u 40m. Inclusief installatie en introductie zal een hele sessie niet langer dan twee uur duren.
Fysieke testen zittend & staand

Bij deze tests voeren de deelnemers verschillende bewegingen en taken uit, zoals die vaak worden gezien bij cliënten uit zorginstellingen. Parallel aan deze bewegingen worden geluiden gespeeld om emotionele ervaringen of stress op te wekken, afgewisseld tussen aangename geluiden en pijnlijke geluiden. De totale lengte van de test is ongeveer 1u 30m. Inclusief installatie en introductie zal een hele sessie niet langer dan twee uur duren.


Wilt u zelf ook een steentje bijdragen om mensen met een verstandelijke beperking of dementie zich beter begrepen te laten voelen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!


Aanmelden


ManVrouwAnders

Copyright © 2021, Mentech Innovation