GEDRAGSMODELLEN TRAINEN IN HET

HUME lab

In het HUME lab in Eindhoven ontwikkelen en trainen we de modellen achter de HUME. Dit doen we door middel van verschillende testen bij vrijwilligers. Wij nodigen u graag uit om langs te komen en een test te komen doen in ons HUME lab. Het is een unieke ervaring waarbij je de sensoren van de HUME kunt uitproberen.

Wat voor test?

Valence test

Momenteel voeren we de Valence Test uit. Deze test is bedoeld om het verschil tussen positieve en negatieve emoties in kaart te kunnen brengen. Tijdens deze test speelt de participant verschillende VR-games en worden er verschillende video’s gekeken, die allemaal een andere emotie oproepen. We meten hierbij de reactie van het lichaam met verschillende sensoren, en na elke game en video beoordeelt de participant zijn emotionele ervaring tijdens de betreffende actitiviteit.

1,5 uur

Mayra zal jou door de test heen leiden. Mocht je vragen hebben, dan kun je Mayra altijd mailen of telefonisch contact opnemen.

Meld je aan!

Meld je direct aan door onderstaand formulier in te vullen. Onze HUME lab testleider neemt dan contact met jou op om een test in te plannen op het moment dat het voor jou het beste uikomt. Alvast bedankt en tot binnenkort!

+31 402 094 110
info@mentechinnovation.eu
Boschdijk 766, 5624 CL
Eindhoven, Nederland

Copyright © 2022 | Mentech Innovation