Community Meeting HUME-pilotstudiepartners

12 februari 2020
20200210_1410370-Copy-1200x708.jpg

De community meeting, georganiseerd bij ORO te Deurne, werd bijgewoond door deelnemende partners van de pilotstudie. De partners zijn enthousiast over de voortgang, ervaringen werden uitgewisseld en wensen besproken.

Mentech Innovation ontwikkelt de HUME®, een systeem om spanning, emoties en pijn vroegtijdig te herkennen. De HUME® kan signalen van spanning, emotie en pijn bij mensen met onbegrepen gedrag inzichtelijk maken. Sinds 2019 nemen zorginstellingen deel aan een landelijke pilotstudie, met als doel de HUME® te lanceren in de zorgpraktijk.

De community meeting, georganiseerd bij ORO te Deurne, werd bijgewoond door deelnemende partners van de pilotstudie. De partners zijn enthousiast over de voortgang, ervaringen werden uitgewisseld en wensen besproken. Deelnemers verwachten niet alleen dat de HUME® onbegrepen gedrag inzichtelijk zal maken, maar ook dat het inzetbaar wordt voor zelfdiagnose. Een bijkomend voordeel is een verwachte kostenbesparing door het voorkomen van escalaties en de mogelijkheid van zorgverleners om tijd anders in te delen, juist naar de behoefte van de cliënt.

De volgende meeting staat weer op de agenda. Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de pilotstudie van Mentech Innovation? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en we vertellen u graag wat Mentech Innovation voor uw zorginstelling en cliënten kunnen betekenen.

T   +31 6 28093518
E.  info@mentechinnovation.eu
W. www.mentechinnovation.eu