Community Meeting HUME

28 september 2020
persbericht_Asset-5-100-1200x693.jpg

Afgelopen woensdag heeft alweer de vierde community meeting plaats gevonden van de HUME pilotstudie met alle deelnemende partners. In deze meeting zijn de stand van zaken, belangrijke ontwikkelingen en casussen besproken.

Een belangrijke ontwikkeling, en daarmee ook een belangrijk onderwerp voor de meeting, is de applicatie waarmee de HUME spanningsmeter zal communiceren met het zorgpersoneel. Binnen Mentech Innovation wordt hiervoor een gebruiksvriendelijke applicatie ontwikkelt waarbij de wensen en behoeften van het zorgpersoneel voorop staan. Wij zijn dan ook verheugd dat verschillende partners hebben aangegeven graag mee te willen denken over de functie, vormgeving en implementatie van de app in het zorgproces.

Een andere belangrijke update is dat de doorlooptijd van de casussen zal worden verkort in de toekomst. Zo is het mogelijk om minder beeldmateriaal te labelen of alleen duidelijke spanningsmomenten te noteren en het aantal metingen te beperken. De focus zal meer komen te liggen bij begeleide implementatie van de HUME.

De volgende meeting staat op de agenda voor december/januari. Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de pilotstudie van Mentech Innovation? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en we vertellen u graag wat Mentech Innovation voor uw zorginstelling kan betekenen!

T   +31 6 28093518
E.  info@mentechinnovation.eu
W. www.mentechinnovation.eu