Een ‘leven lang leren’ stimuleren

1 februari 2021
5278-1200x732.jpg

AMI consultancy, En-gager Groep en Mentech starten een nieuwe samenwerking om een methodiek voor een ‘leven lang leren’ te implementeren. Samen zetten wij ons in om de leercultuur van onze organisaties te verbeteren en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers te stimuleren.

Het project Engage to Learn is ontworpen om onze leercultuur als lerende organisaties verder te professionaliseren. Hiervoor koppelen we strategische bedrijfsdoelen aan persoonlijke ontwikkeldoelen en gebruiken we cross-company coaching om optimaal van elkaar te leren. We gebruiken data van onze organisaties en slimme algoritmen als basis van de methodiek. Hiermee kunnen we analyses draaien en krijgen we inzicht in de ontwikkelpatronen, het kennisniveau en daarmee de leercultuur van de organisaties. Op basis van deze analyses kunnen we enerzijds sturen op het ontwikkelen van kennis en competenties van medewerkers en anderzijds realisatie van de lange termijn bedrijfsdoelstellingen. Hierdoor worden medewerkers en werkgevers optimaal gestimuleerd om te blijven leren. Een win-win voor de werknemer én de werkgever!

Dankzij de SLIM regeling gaat het project Engage to Learn (E2L) van start. Hierin werken Mentech, AMI Consultancy en En-gager Groep intensief samen. AMI Consultancy is dé specialist in advies met impact en brengt grootschalige en complexe projecten met verandermanagement vraagstukken tot een succes. En-gager Groep ontwikkelt slimme apps voor het meten van commitment van medewerkers en het ontwikkelen van de leercultuur van organisaties. Mentech ontwikkelt streaming software platforms en slimme algoritmen voor het herkennen van patronen in grote hoeveelheden data. Samen gaan wij onze kennis en ervaring inzetten om een ‘leven lang leren’ cultuur te ontwikkelen!