Highlights 2021

6 januari 2022
highlights202.png

2021 gaat de boeken in als hét jaar waarin de implementatie van de HUME in de zorg heeft plaatsgevonden. We sommen de highlights voor je op!

 

? We hebben onze eigen wearables ontwikkeld en geproduceerd voordagelijks gebruik in de zorg. En een nieuwe versie wearable is gereed voor massaproductie in 2022!

 

? We hebben de HUME app voor zowel Android als iOS gelanceerd met een breed scala aan functies voor de zorgverleners, waaronder de early warning functie.

 

? We hebben in totaal 21 zorginstellingen mogen verwelkomen als klant en we zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen, het geduld en de flexibiliteit van deze organisaties.

 

? Al met al zijn er nu 50 HUME’s in gebruik bij 21 zorginstellingen, waar onze implementatie consultants wekelijks het hele land voor afreizen om hulp te bieden.

 

? We hebben gezien dat de eerste mooie casussen en ervaringsverhalen waarbij de HUME de kwaliteit van leven van mensen in een zorginstelling vergroot zijn een feit (meer daarover volgt later). DE HUME heeft zich bewezen als een betrouwbaar hulpmiddel voor zorgverleners.

 

? We hebben gewerkt aan de professionaliteit van de organisatie met een rebranding traject voor Mentech en HUME en de verhuizing naar een nieuw kantoorpand. Ook de naamsbekendheid heeft een boost gehad met o.a. een persitem in de Volkskrant de release van de nieuwe HUME website en de TEDxtalk.

 

? We hebben twee nieuwe investeerders Ami en INZET welkom geheten, waarmee we naast financiele middelen ook veel expertise in huis halen.

 

? Tot slot, maar niet het minst, we mochten ons vaste team uitbreiden met 6 medewerkers in nieuwe functies én we konden eindelijk weer een fysieke activiteit organiseren.

 

Het komende jaar gaan we verder met de opschaling van de HUME, maar ook met de doorontwikkeling van huidige én nieuwe wearables.

We houden jullie op de hoogte!