Nice to meet you!

20 februari 2020
Portret_Chantal_full_blur-1200x1403.jpg

Ik ben Chantal de Beer en sinds februari werk ik bij Mentech Innovation als Marketing Strateeg.

Veel mensen met een verstandelijke beperking, dementie, autisme of psychische problemen kunnen niet goed aangeven hoe ze zich voelen. Hierdoor beleven ze vaak onnodig spanningsmomenten en worden ze niet goed begrepen door hun omgeving. Wij ontwikkelen de HUME®, een systeem om spanning, emoties en pijn vroegtijdig te herkennen en onbegrepen gedrag inzichtelijk te maken.

Door ervaringen in mijn persoonlijke omgeving, mijn zusje is verstandelijk beperkt, weet ik als geen ander dat de juiste zorg en hulpmiddelen enorm bijdragen aan het welzijn en geluk van deze kwetsbare doelgroep. Het is niet alleen onze ambitie om het gedrag en de emoties te begrijpen, maar ook om de juiste zorg en ondersteuning te kunnen bieden aan mijn zusje en vele anderen met haar, met als doel om de kwaliteit van leven en geluk te vergroten.

Goed luisteren, om je heen kijken en samen dingen beter en mooier maken. Onze technologie kan ook in vele andere toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld als zelfhulpmiddel om stress en emoties te reguleren bij mensen met autisme of burn-out klachten, om pijn te herkennen bij premature baby’s, als trainingshulpmiddel bij agressietherapie, of om de verkeersveiligheid binnen de transport te verbeteren door het meten van de emoties van de chauffeur. Ik vind het daarom ook een fantastische uitdaging mijn opgedane ervaring op het gebied van marketing en branding in te zetten bij Mentech Innovation om te bouwen aan de resultaten van de toekomst en om samen grenzen te verleggen!