Op zoek naar talent!

7 april 2021
undraw_teamwork_hpdk.png

Mentech groeit hard, en om dit allemaal bij te kunnen benen zijn we op zoek naar maar liefst 3 nieuwe collega’s!

 

Implementatie HUME 

Om de implementatie van de HUME te versterken zoeken wij een Implementatie Consultant. Als implementatie consultant ben je onderdeel van het zogenoemde ROSA-team dat continue in contact staat met zorginstellingen. Vanuit passie voor de doelgroep zorg je voor de implementatie van de HUME bij onze zorgklanten. Je komt met aspecten van technologie, acceptatie van medewerkers en gedragskunde in aanraking. Eigenlijk werk je dus dagelijks met de zorg, maar niet voor een zorginstelling. Heb jij affiniteit met zorg & techniek en ben jij de persoon die we zoeken? Bekijk dan de vacature via deze link

 

Versterking Data team 

Als Data Scientist bij Mentech ga je aan de slag met het ontwikkelen van geavanceerde modellen voor de herkenning van stress en emoties op basis van fysiologische signalen. Ook ben je bezig met het ontwikkelen en valideren van deep-learning en patroonherkenningsmodellen om de HUME te bevorderen. Deze gedragsmodellen zijn een essentieel onderdeel van de HUME omdat hiermee duidelijk wordt of er spanning aanwezig is bij een cliënt. Dankzij deze informatie kunnen we de zorgverlener waarschuwen wanneer er stress wordt opgebouwd. Ben jij de persoon die we zoeken om aan de slag te gaan met de gedragsmodellen van de HUME? Bekijk en solliciteer de vacature via deze link.

 

Uitbreiding Software team 

Ter uitbreiding van ons software team zoeken wij een Full Stack Developer. Als Full Stack Developer is je hoofdtaak het ontwikkelen van een analytics dashboard voor zorgverleners en gedragswetenschappers. Met de HUME kan het gedrag van cliënten beter worden begrepen en zo nodig de zorg worden aangepast. In dit dashboard ga je tijd reeksen van sensor data en gedrag visualiseren op een makkelijk te begrijpen manier. Daarnaast werk je ook aan de algemene software van de HUME om nieuwe features te implementeren en problemen op te lossen. Heb jij een bachelor Software Engineering en ben jij de persoon die we zoeken? Bekijk dan de vacature via deze link.

 

Bekijk nu al onze openstaande vacatures:

[maxbutton id=”4″ url=”https://mentechinnovation.eu/vacatures/” text=”Alle vacature’s” ]