Ons verhaal

Als vrijwilliger bij een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, heeft Erwin Meinders ervaren dat mensen met een complexe zorgvraag vaak onvoldoende in staat zijn hun emoties te uiten. Dit inspireerde hem om een slim sensorsysteem te ontwikkelen waarmee spanning en emoties kunnen worden herkend. In 2016 richt hij samen met Reon Smits Mentech op om kwetsbare mensen met onbegrepen gedrag een stem te geven. 

Onze koers

Ondertussen werken we iedere dag met een jong en gedreven team van ongeveer 30 young professionals om het slimme sensorsysteem, de HUME, verder te ontwikkelen en te implementeren in zorginstellingen. We hebben een hands-on mentaliteit, schakelen snel en werken aan wat op dat moment de hoogste prioriteit heeft. Wil jij daar ook bijhoren? Kom jij ons team versterken? 

Ons team

Kom jij bij ons werken?

Sinds 2016 is Mentech uitgegroeid tot een enthousiast team met als missie; de kwaliteit van leven en het geluk van kwetsbare mensen verbeteren. Wil jij hier ook aan bijdragen? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures!

Onze partners

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het bedrijf of de vacatures? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

+31 402 094 110
info@mentechinnovation.eu
Boschdijk 766, 5624 CL
Eindhoven, Nederland

Copyright © 2022 | Mentech Innovation