Webinar Emogy

15 juni 2021
knipsel.jpg.201x201.6.jpg

Laat mensen met autisme zo zelfstandig mogelijk functioneren, vanuit deze visie is EMOGY ontstaan. Dit is een applicatie die op basis van stemming en energie persoonlijke adviezen geeft om met bepaalde situaties om te gaan. Deze stemming kan worden aangegeven, maar kan ook worden gemeten met de HUME.

Emogy helpt mensen met autisme meer zelfredzaam te zijn door het registreren van hun energie en stemming. Door hier meer inzicht in te krijgen kan er sneller worden geacteerd op stressvolle situaties en kunnen patronen die voor een negatieve energie of stemming zorgen doorbroken worden. Iedere cliënt krijgt een persoonlijke app op basis van het eigen signaleringsplan. Via deze app worden stemming en energie geregistreerd, worden situatieschetsen ingevoerd en persoonlijke adviezen gegeven op basis van de ingevoerde gegevens. Ook een omgeving voor de begeleider is beschikbaar waarin de interactie tussen begeleider en cliënt gezocht wordt. Omdat eisen en wensen vanuit de cliënt gedurende het traject kunnen wijzigen is het voor de begeleider mogelijk het signaleringsplan tijden het begeleidingstraject bij te stellen naar de actuele situatie. Geen papier meer, altijd actueel en overal beschikbaar. Ook dit wordt op dit moment in pilotfase getest.

Deze nieuwe applicatie helpt mensen met autisme meer zelfredzaam te zijn en meer grip te krijgen op hun energie en stemming. Om dit te testen zijn momenteel cliënten van Autismepunt uit Eindhoven samen met hun begeleider druk bezig om de app in pilotfase te gebruiken.

In de eerstvolgende webinar op  29 juni 2021 van 10.00 – 11.00 worden de resultaten van deze pilot besproken. Tevens zal Erwin Meinders uitleggen hoe we met de HUME stemming kunnen meten bij mensen met autisme.

Interesse? Bekijk via onderstaande button meer informatie en de mogelijkheden om je aan te melden!

[maxbutton id=”4″ url=”https://www.nice-innovations.nl/emogy-273″ text=”Meer informatie” ]